.
 
      Transport marfa
      Manevra feroviara
 
     Profil:


   Ce facem?
    
  Suntem un operator privat de transporturi feroviare de marfuri. Oferta noastra de servicii in domeniul transporturilor de marfuri se deruleaza explicit pe calea ferata


   Cine suntem?

   Existenta operatorilor feroviari privati nu a facut decat sa creasca calitatea serviciilor in acest doimeniu. UNIFERTRANS ofera o gama larga de servicii de transport produse pe rute de cale ferata fixe si anume :

  

   De ce noi?

   Am fost printre primii operatori feroviari privati din ROMANIA, obtinand licenta de transport in anul 2000. UNIFERTRANS este membra fondatoare si detine presedentia Asociatiei Transportatorilor Feroviari Privati din Romania - "ATFER"


   Scopul nostru

   Standardul ridicat al serviciilor efectuate si modul in care a raspuns solicitarilor clientilor sai, au facut ca UNIFERTRANS sa fie una dintre cele mai solicitate firme de transport feroviar de marfuri din ROMANIA. De aceea scopul nostru este de a mentine acest standard la cel mai inalt nivel. Criteriile de achizitie si intretinere a parcului de locomotive si vagoane respecta standardele de calitate.


  Declaratia privind politica in domeniul calitatii

 
Declaratia privind politica in domeniul mediului

© UNICOM GROUP